Workshop Communicatie

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verbeter de communicatie met een workshop!

Goede communicatie is van grote waarde voor een bedrijf. Waar mensen samenwerken behoren overleg en samenwerking tot de werkzaamheden. Vooral medewerkers die in een team intensief samenwerken hebben baat bij een workshop communicatie. Tijdens de workshop wordt het team begeleid in het optimaliseren van de onderlinge communicatie en samenwerking. Bekijk hier de training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

workshop communicatie

Efficiëntie met een workshop

Een workshop communicatie is een interactieve les in communicatie voor een team medewerkers wat gemotiveerd is om hun communicatie te verbeteren. Communicatie is overal ter wereld belangrijk. Het is de basis van een goede samenwerking. Een goede samenwerking binnen uw eigen team, met businesspartners, maar ook met klanten. Als communicatie goed verloopt zal uiteindelijk veel efficiënter gewerkt kunnen worden, met een hogere productiviteit. Uw businesspartners zullen tevreden zijn over de effectieve samenwerking en uw klanten zullen tevreden zijn vanwege uw service. Uw werknemers krijgen niet alleen een vakgerichte les, maar een levensles waar zij jarenlang plezier van zullen hebben op verschillende fronten.

Workshop communicatie voor uw personeel

Een leuke workshop voor uw personeel is een communicatietraining. De communicatietraining wordt op een dagdeel gegeven aan een groep. De workshop is erg interactief en ook wordt er veel communicatie geoefend op elkaar. De docent zal u vertellen over de verschillende manieren van communicatie. Een groot deel van hoe wij communiceren met elkaar betreft namelijk non verbale communicatie. De meeste mensen zijn zich niet bewust van houdingen die zij maken of gezichtsuitdrukkingen. Dit kan anders overkomen dan wellicht de bedoeling is. Soms is dit positief, soms negatief. Hoe dan ook leidt dit tot misverstanden en verkeerde verwachtingen. Door mensen bewust te maken van de uitwerkingen die bepaalde manieren van communicatie hebben, kan hier vervolgens bedachtzamer mee om worden gegaan. Uiteraard wordt ook het verbale aspect besproken. Dit deel van de workshop is meer gericht op vragen stellen, reageren, opdrachten geven. Het leuke van deze workshop is dat men van te voren vaak niet begrijpt wat de reden is van het bijwonen van de workshop communicatie, want iedereen kan toch communiceren? Achteraf is iedereen heel enthousiast en komt tot nieuwe inzichten.

Communicatietraining is geschikt voor iedereen

Communicatietrainingen zijn zonder uitzondering voor iedereen een uitdaging. Er zal niemand zijn die niets nieuws leert op deze dag. Iedereen kan weliswaar communiceren, maar niet altijd op de meest effectieve of prettig manier. Door feedback te ontvangen van een ervaren docent kunnen kleine veranderingen al snel leiden tot een groot effect. Ook wordt veel met elkaar geoefend. Hierdoor zie je een collega eens van een andere kant en heb je meer tijd om je in zijn/haar manier van communiceren te verdiepen. Misschien bedoelt deze persoon dingen wel heel anders dan dat ze geuit worden. Zo krijgt men ten eerste meer inzicht in de manier van communiceren van collega’s, maar daarnaast krijgt men ook feedback op de eigen manier van communiceren. Er gaat op gebied van communicatie een wereld open voor iedereen.

Leuke en leerzame dag

Naast het leerzame aspect van de workshop communicatie, is het ook een zeer leuke activiteit. Een workshop communicatie is zeer geschikt als teambuilding activiteit. Het hele personeel is een dagje eropuit met elkaar, werkt intensief samen en geeft elkaar feedback. Een communicatietraining is weer eens iets anders dan de sportieve en activiteiten die gewoonlijk als teamuitje gekozen worden. De training is goed te combineren met een dagje uit of een hapje eten achteraf om de workshop communicatie in een gezellige sfeer na te bespreken. Voor iedereen dus een leuke en leerzame dag!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: