Betaalbare trainingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Betaalbare trainingen voor een positief groepsgevoel!

Bent u op zoek naar een geschikte teambuilding training voor het hele team, maar wilt u er niet teveel aan kwijt zijn? Dat is begrijpelijk! Wij bieden tal van betaalbare trainingen aan van hoge kwaliteit. Bekijk ons aanbod van betaalbare trainingen en vraag en neem contact op voor een advies op maat!

betaalbare trainingen

Betaalbare trainingen voor uw bedrijf

Een dagje uit met het personeel hoeft niet duur te zijn. Vaak is het doel van een dagje weg, een betere band te creëren tussen de medewerkers. Een teambuilding activiteit stelt voorop dat samengewerkt moet worden om een doel te bereiken. Door het verplichte samenwerken (het doel kan namelijk niet alleen bereikt worden) zullen uw medewerkers nader tot elkaar komen en elkaar beter leren kennen. Samenwerken hoeft niet veel geld te kosten, wij bieden dan ook goedkope teambuilding uitjes aan.

Communicatietraining en andere betaalbare trainingen

Een communicatietraining is een voorbeeld van één van de betaalbare trainingen die wij aanbieden. Tijdens een communicatietraining krijgt uw personeel training van een docent van ons. De training is gericht op het verbeteren van communicatie. Vooral het non verbale aspect van communicatie verdient meer aandacht. Men is vaak niet bewust van een uitwerking die bepaalde signalen hebben. Tijdens deze training wordt een spiegel voorgehouden door de docent maar ook door de andere leden van het team waar nauw mee samen wordt gewerkt. Zo kan een klein feedback punt al een wereld van verschil geven. Ook aan het verbale aspect van communicatie wordt veel aandacht gegeven. Intonatie is een goed voorbeeld hiervan. Vaak wordt informatie verkeerd overgebracht door een onjuiste intonatie. Tips en oefeningen hiermee geven veel verbetering. Naast communicatietrainingen geven we onder andere ook presentatietrainingen en time management trainingen.

Investeren was nog nooit zo makkelijk met betaalbare trainingen

Het organiseren van een bedrijfsuitje is geen weggegooid geld. Al helemaal als u kiest voor één van onze betaalbare trainingen, zal u erachter komen dat u er niet teveel in heeft geïnvesteerd. U zult zien dat wat u ervoor terug krijgt, veel waardevoller is dan het bedrag wat u erin heeft gestoken. Allereerst hebben uw medewerkers een leuke dag. Even weg van het kantoor en elkaar wat beter leren kennen in een andere setting. Door het samenwerken tijdens de trainingen wordt het team een stuk hechter. Tijdens het werk zal iedereen dus ook makkelijker samenwerken. Daarnaast worden uw medewerkers op deze dag ook nog eens getraind. U kiest de training waar u denkt dat uw team het meeste baat bij heeft. Bovenstaande trainingen zijn slechts voorbeelden, we bieden nog veel meer aan. Er zit altijd wel een geschikte training bij voor uw team! Het team medewerkers wat u terug krijgt is een heel ander team dan wat u op pad heeft gestuurd. Ze zullen meer getraind zijn, nieuwe skills hebben aangeleerd en professioneler aan de slag kunnen. Twijfel niet en stuur uw medewerkers op een teambuilding dag!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: