Bedrijfsuitje betekenis

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een bedrijfsuitje geeft betekenis aan uw dag!

Tijdens een bedrijfsuitje kunnen de medewerkers even ontspannen en op een informele wijze met elkaar in contact komen. U heeft de mogelijkheid om uw bedrijfsuitje met een leuk en leerzaam programma invulling te geven. Train je Team biedt verschillende teambuilding trainingen aan die uw bedrijfsuitje betekenis geven! Vraag direct meer informatie aan over onze teambuilding trainingen!

Iedereen verdient een bedrijfsuitje

Na al het harde werken heeft iedereen wel een bedrijfsuitje verdiend! De naam bedrijfsuitje zegt het al: Een leuke activiteit voor alle medewerkers van het bedrijf. Dit ter vermaak en ontspanning. Een bedrijfsuitje kan daarom ook wel een personeelsuitje genoemd worden. Een bedrijfsuitje kan een hele dag in beslag nemen, maar kan ook een avond duren. Het hangt er vanaf voor wat voor soort bedrijfsuitje wordt gekozen.

Bedrijfsuitje betekenis – chaos vergeten

Er bestaan veel verschillende bedrijfsuitjes. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld heel actief zijn. U kunt met het bedrijf paintball gaan spelen. Of u kunt tijdens het bedrijfsuitje een speurtocht doen. Een bedrijfsuitje kan ook voornamelijk ontspannend zijn. Zo kan u tijdens een bedrijfsuitje gaan zeilen. Een geheel verzorgde avond in de bioscoop kan ook gezien worden als een bedrijfsuitje.

Waar het bij een bedrijfsuitje voornamelijk om gaat is dat alle medewerkers het naar hun zin hebben en even de chaos en stress van de dagelijkse werkzaamheden vergeten. Tijdens een bedrijfsuitje is er tijd voor ontspanning en kunnen de medewerkers elkaar ook weer beter leren kennen in een informele sfeer. Een bedrijfsuitje is dus zeker ook ter bevordering van de sfeer binnen het bedrijf. Omdat een bedrijfsuitje een positief effect heeft op de medewerkers en het bedrijf, is belangrijk dat er eens in de zoveel tijd een bedrijfsuitje wordt georganiseerd.

Bedrijfsuitje betekenis – hechte groep

Een bedrijfsuitje hoeft niet alleen vermakelijk te zijn. Het kan ook leerzaam zijn. Ook hierbij verschilt het ene bedrijfsuitje van de ander. Wanneer er bijvoorbeeld spanningen zijn tussen medewerkers binnen een team, is het raadzaam om een training teambuilding te volgen. Door middel van het doen van oefeningen, zorgt teambuilding ervoor dat de groep dichter bij elkaar komt en hechter wordt.

Een groep kan tegen allerlei problemen aanlopen. Zo kan slechte communicatie een obstakel zijn of zorgt het gebrek aan samenwerking voor een matige productiviteit. Teambuilding kan dit verhelpen. Het zorgt ervoor dat de verschillende individuen elkaar beter gaan begrijpen. Samenwerken wordt hierbij gestimuleerd. Teambuilding kan prima worden gedaan tijdens een bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje waarbij aan teambuilding wordt gedaan, hoeft helemaal niet saai te zijn. Het kan zo leuk gemaakt worden dat elke deelnemer aan het eind van de dag enthousiast naar huis gaat en daarnaast nog wat heeft geleerd. Een bedrijfsuitje moet echter niet verward worden met bedrijfstrainingen. Bij bedrijfstrainingen wordt een coach ingeschakeld om wezenlijke problemen aan te pakken die spelen binnen een bedrijf. Bedrijfstrainingen zijn interessant om te doen, maar kunnen ook heel heftig zijn voor de deelnemers. Een bedrijfsuitje is toch bedoeld om de deelnemers juist de dagelijkse rompslomp doen te vergeten.

Bedrijfsuitje betekenis – passend bij uw bedrijf

Een bedrijfsuitje waarbij aan teambuilding wordt gedaan, staat onder leiding van een coach. Door middel van de juiste coaching kan een bedrijfsuitje een groot succes worden. De coach geeft aan het begin van het bedrijfsuitje een presentatie. Zo krijgen de deelnemers helder wat er die dag op de planning staat en wat het idee is van een teambuilding training. Na de presentatie kan het bedrijfsuitje echt beginnen. Als iedereen zich inzet en enthousiast meedoet, kan het bedrijfsuitje een heerlijke dag worden. Op internet kunt u verschillende bedrijven vinden die bedrijfsuitjes verzorgen.
Hier zal u zeker een bedrijfsuitje kunnen vinden dat past bij uw bedrijf.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: