Energizers Boek

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Boek hier de energizers training voor uw team!

Wanneer mensen dag in dag uit samenwerken, kan het team wel eens in een sleur raken. De energizers training is erop gericht om nieuwe energie te vinden en deze op een goede manier te benutten. Het team is na de training weer volop in beweging. Bekijk en boek hier onze energizers training!

energizers boek

Energizing boek

Een energiegevend boek het klinkt raar maar het kan. Boeken als deze zijn van essentieel belang bij het trainingen geven in bijvoorbeeld voetbal. Ook bij trainingen voetbal voorbereiding zijn de instructies beschreven in deze boeken een nuttige toevoeging. Het echte doel van een deze energizers trainingen is namelijk ervoor te zorgen dat een groep klaar staat voor elkaar. Een persoon stuurt de groep en de anderen volgen de instructies. Het resultaat wat je hiermee bereikt is een groep die er klaar voor is om de uitdaging aan te gaan en door te zetten. Een leuke energizers training zou bijvoorbeeld zijn dat op bevel van de leider iedereen in een keer stil moet staan. Degene die dit als laatste doet word dan uit de groep gehaald. Of bij een voetbal trainingen achter elkaar zo snel mogelijk achter elkaar terwijl je de ander vast houd degene die valt doet weer mee in de nieuwe ronde. Belangrijk is in ieder geval dat het vermakelijk is voor de gehele groep

Energizing tijdstippen

Wanneer moet je een energizers boek gebruiken het energizers boek gebruik je als de energie echt even weggezakt is bijvoorbeeld na een lunch of voetbal trainingen of als de spirit even uit de groep of team is. In het boek staan de oefeningen die je moet doen als de energie even uit de groep is. Stap voor stap staan in deze energizers boeken de dingen die je moet doen om de perfecte trainingen te geven. De energizers boeken zijn voor diverse groepen geschikt van voetballers tot kantoormedewerkers. Kort samengevat energizersboeken zijn het nummer één hulpmiddel om plezier, groepsvormend en strijdlustig team klaar te zetten. Daarnaast bevat het een uitstekende entertainment waarde.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: