Trainingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Het meest uitgebreide aanbod van trainingen!

Bent u op zoek naar een teambuilding training voor uw medewerkers? Train je Team biedt verschillende trainingen op het gebied van teambuilding. De trainingen zijn leerzaam, leuk, luchtig, laagdrempelig, waardevol en plezierig voor ieder team. Een professionele trainer begeleidt het team naar een betere communicatie en samenwerking. Welke training u ook kiest, het team zal altijd met nieuwe inzichten de deur uit gaan. Bekijk het ruime aanbod en doe gelijk een vrijblijvende aanvraag.

trainingen

Trainingen zijn er voor ieder team

Trainingen voor teams bestaan er in verschillende vormen. Er is wel altijd een aantal doelstellingen die bij elke training voorop staan. Een teamtraining is bedoeld om een team nieuwe kennis, kunde en tools aan te leren. Het is erop gericht om dit in groepsverband te doen om op deze manier de samenwerking en communicatie binnen het team te stimuleren. Professionele trainingen zijn afgestemd op de wensen, de doelstellingen, de samenstelling en het niveau van het team. Wil het team flink uitgedaagd worden of is het doel om op een laagdrempelige wijze elkaar beter te leren kennen? Is de training ervoor bedoeld om het team nieuwe inzichten te geven of willen de teamleden samen een praktische en leuke activiteit ondernemen? Het is belangrijk om goed na te gaan waar het team behoefte aan heeft wanneer u research doet naar een teambuilding training. Train je Team biedt een ruim aanbod van trainingen. De ideale teambuilding voor uw team zal hier zeker tussen zitten!

Wanneer kiezen bedrijven voor team trainingen?

Er is in elk bedrijf of organisatie een bepaald moment om te oriënteren op team trainingen. Dit kan zijn wanneer de communicatie en/of samenwerking binnen een team stroef verloopt. Het kan hierbij helpen om een training te doen waarbij de deelnemers meer inzicht krijgen in elkaar en zichzelf. Door onderlinge waardering te scheppen zal de groepsdynamiek direct verbeteren. Een nieuwe teamsamenstellingen is een andere reden om een training te doen. Tijdens deze trainingen leren de teamleden in een informele sfeer elkaar beter kennen. Dit zal de samenwerking op de werkvloer ten goede komen. Een derde – en veel voorkomende – reden is het gebrek aan vertrouwen binnen het team. Het is aan de trainer om een veilige omgeving te creëren voor het team waarin alle deelnemers hun hart kunnen luchten en open kunnen staan voor kritiek. De trainingen van Train je Team bieden waardevolle oefeningen om het gesprek op gang te brengen.

De ingrediënten van succesvolle trainingen

Het is belangrijk dat de oefeningen in een teamtraining zijn afgestemd op de doelstellingen van het team. Op deze manier kan er in een kort tijdsbestek een hoop worden bereikt. Van de trainingen van Train je Team kunt u verwachten dat deze worden afgestemd op de wensen van uw team. Onze trainingen hebben een praktische insteek waarbij het team zelf veel ervaart in plaats van alleen maar hoort over ervaringen. Dus naast een stukje theorie vooral veel praktijk. Sinds onze start hebben wij al veel teams blij gemaakt met een teamtraining. Bekijkt u eens de reviews van onze team trainingen. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: