Energizers Voorbeelden

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste energizers voorbeelden voor uw team!

Onder begeleiding van een professioneel trainer van Train je Team kan het team aan de hand van energizers voorbeelden weer nieuwe energie winnen. De energizers voorbeelden zijn bedoeld om het team te leren nieuwe energie te geven en deze te op een goede manier te verdelen. Aan de hand van de energizers voorbeelden kunnen de deelnemers de geleerde vaardigheden goed toepassen in verschillende werksituaties. Bekijk hier de energizers training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

energizers voorbeelden

Behoefte aan Energizers

Vaak is het zo dat na een lange vergadering, een lunch of diner een groep nieuwe energie nodig heeft om scherp te blijven. Energizers zijn oefeningen om ervoor te zorgen dat er weer nieuwe energie een groep ingeblazen wordt. Daarnaast dragen energizers er ook aan bij dat een groep dichter tot elkaar komt, dit omdat de oefeningen ervoor zorgen dat de deelnemers elkaar nodig hebben. Twee energizers voorbeelden voor na een zakenlunch kunnen zijn:

– Lopen en stilstaan;
Deze engergizer oefening vergt veel concentratie van de deelnemers. Alle deelnemers lopen door elkaar heen en moeten plotseling allemaal tegelijk stoppen. Om dit mogelijk te maken moeten de deelnemers erg veel op elkaar letten.

– Lunchwandelen.
Wat ook een erg zinvolle energizer kan zijn is “lunchwandelen”. Laat duo’s na de lunch met elkaar een rondje lopen van 10 minuten zodat ze werkgerelateerde onderwerpen kunnen bespreken. U kunt ze tegelijkertijd ook werk trainingen geven door een opdracht uit te laten voeren onder het lopen. Bijvoorbeeld het oplossen van een zakelijk probleem.

Energizers voorbeelden

Deze twee energizers voorbeelden worden als erg positief ervaren door zowel werknemers als werkgevers.

Voetbaltrainingen voorbereiding:
Er zijn vele soorten energizers die kunnen worden gebruikt. Zo bestaan er ook energizers voor verschillende sporten. Hierbij licht ik de sport voetbal even uit. Als voorbereiding voor een belangrijke voetbal wedstrijd is het belangrijk dat een team goed op elkaar ingespeeld en gefocust is. Door verschillende oefeningen te combineren kunnen coaches ervoor zorgen dat het team beter met elkaar in contact staat. Energizers voorbeelden hiervan zijn:

– Blaasvoetbal:
Onder voetbalcoaches die energizers trainingen volgen bij externe bureaus wordt dit ook wel dè manier genoemd om een wedstrijd goed te beginnen. Het werkt als volgt. Er zijn 6 deelnemers nodig, er wordt drie tegen drie gespeeld. Elke deelnemer krijgt 1 rietje en een “goal” toegewezen. De coach gooit een ballon op en de bedoeling is doormiddel van hard blazen de ballon zo snel mogelijk in het doel van de ander te krijgen zonder dat deze op de grond valt. Op de ranglijst “voetbaltrainingen” staat deze oefening met trots op plaats drie.

– Ochtend gymnastiek:
Ook dit dit is een vorm van een energizer, welke vaak wordt gebruikt op voetbal kampen. Doordat de sporters met elkaar in een ontspannen sfeer in beweging zijn is dit goed voor de spieren en voor de groepsband. Laat de sporters zelf naar voren komen om hun eigen bewegingen over te dragen op de rest van de groep.
Deze energizers voorbeelden zijn ten alle tijden te gebruiken om te zorgen dat uw groep of werknemers nog meer gefocust worden op het werk waar zij mee bezig zijn. Daarnaast is er in 2009 een boek verschenen, genaamd “energizers voorbeelden in de praktijk” waardoor er nog meer ideeën kunnen worden gecreëerd voor uw persoonlijke coaching lessen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: