Energizers Basisonderwijs Boek

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Boek hier een energizers training speciaal voor het basisonderwijs!

In het basisonderwijs is het uiteindelijke doel dat alle leerlingen de kennis onder de knie krijgen en zichzelf in hun jonge jaren zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Voor de leraren is er een belangrijke taak weggelegd in deze jaren. Hoe kan het team de energie vangen en zo goed mogelijk benutten? Tijdens onze energizers training leren de deelnemers onder leiding van een professioneel trainer de geschikte technieken. Is uw team op zoek naar energie? Boek dan de energizers training voor het basisonderwijs!

energizers basisonderwijs boek

Energize spelvormen

We kennen allemaal het befaamde speelkwartiertje dat werd gehouden op de basisschool na een ochtend rekenen, begrijpend lezen en spelling. Deze 15 minuten van bewegingsvrijheid na een trainingssessie in aandacht erbij houden in de klas draagt bij aan de concentratie van kinderen op de basisschool. Het geeft energie en het houdt de hersenen scherp. Dit is een van de vele energizers voorbeelden die ervoor zorgen dat kinderen zich beter concentreren op de daaropvolgende taak en bovendien deze met meer energie kunnen voltooien.

Tegenwoordig zijn er menig boeken geschreven over energizers oefeningen waarmee niet alleen in het basisonderwijs kinderen worden wakker geschud, maar ook op de werkvloer van grote bedrijven. Het energizers onderwijs is opkomende aangezien het de productiviteit van medewerkers kan verhogen en bovendien afwisselende oefeningen zijn, die vaak in spelvorm worden gehouden. Enkele van de energizers voor in de klas op het basisonderwijs komen steeds vaker terug in de algemene lesstof van leraren. Een voorbeeld is “Simon zegt:…” dat we waarschijnlijk allemaal kennen als het spelletje waarbij je de genoemde opdracht moet uitvoeren wanneer deze twee woorden eraan vooraf gaan. Is dit niet het geval, dan mag je de opdracht niet uitvoeren om mee te blijven doen met het spel. Een energizers basisonderwijs boek zal dit als een van de eerste spellen erin zetten, aangezien het een makkelijk spel is waar niet veel ruimte voor nodig hoeft te zijn, maar wel zorgt voor een verhoogde concentratie die spelenderwijs wordt gemotiveerd.

Energize activiteiten

Het verschil tussen energizers voor kinderen en energizers voor volwassenen ligt bij de activiteit waarmee de spellen worden uitgevoerd. Kinderen hebben er baat bij de spellen op een meer fysieke manier te spelen, waar volwassenen het verhoogde concentratie vermogen halen uit het mentaal focussen op iets anders dan de uit te voeren taak. In een energizers basisonderwijs boek staan verschillende spellen, zowel voor buiten in de speeltijd als spellen die als kleine pauze kunnen worden ingelast wanneer er een lange of uitputtende taak aan vooraf is gegaan. Spellen die in het energizers basisonderwijs boek worden aangegeven als spellen om buiten te spelen, zijn vaak ook spellen die niet alleen het individuele concentratievermogen en aandacht verhogen maar juist ook het groepsverband. De teambuilding is voor basisschool scholieren een belangrijk punt, omdat ze zo niet alleen zichzelf maar ook elkaar oppeppen. Energizers verzamelen in een energizers basisonderwijs boek dat verplicht zou moeten worden in ieder klaslokaal in Nederland, is niet alleen bevorderend voor het onderwijs op de basisschool, maar houdt bovendien een leukere en meer afwisselende schooldag in voor scholieren. Het energizers basisonderwijs boek moet aangeven dat de spellen niet zijn opgesteld om te winnen of om het opbouwen van competitie. Tenslotte wordt zo ook de norm voor gezond bewegen meer in acht gesteld waarmee zelfs de algemene gezondheid in Nederland vooruit kan gaan.
Blijf niet meer stilzitten, spring op en speel een spelletje!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: