Mindfulness Training

mindfulness training
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Kom met elkaar tot rust met de mindfulness training!

De mindfulness training leert het team om de concentratie te vergroten en op een constructieve manier met stress om te gaan. De teamleden leren tools aan om zichzelf tijdens hectische periodes te kunnen ontspannen en te concentreren. Naast de ontspanningsoefeningen richten de deelnemers zich ook op elkaar en het team in het geheel. Door het delen van de ervaringen onderling leert het team van elkaar.

De mindfulness training geeft het team manieren om minder in het hoofd te zijn en meer in het moment. Een team op de werkvloer kan veel stress en spanningen ondervinden. Op dit soort momenten zal het de groep enorm helpen om samen tot rust te komen en te ontspannen. Uit deze staat van zijn kunnen namelijk weer oplossingen en creatieve ideeën ontstaan. De mindfulness training is leuk voor het team om elkaar op een nieuwe manier te leren kennen.

De training legt de link tussen mindfulness en werk. Het is een praktische training waar je als individu en als team veel aan hebt in het dagelijks leven en op werk. Na de mindfulness training zullen de deelnemers merken dat zij in drukke en stressvolle momenten op een meer ontspannen manier kunnen omgaan met de situatie. Dit maakt de mindfulness training waardevol om met elkaar te doen.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: