Zeehonden

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer teamwerk van de natuur!

zeehonden

Door een officiële Oosterscheldegids van het Nationaal Park Oosterschelde, bestuurslid en medeoprichter Stichting de Oosterschelde. Leer van de natuur hoe je beter en effectiever kunt functioneren. Hoe realiseer jij jouw effectiviteit op een natuurlijke wijze? Hoe vul je dat praktisch in? Wat betekent het voor jouw zelfmanagement, de wijze waarop je jouw organisatie leidt, de manier waarop je communiceert, je energie verdeelt, je doelen realiseert?

Varend kijken, Trainen en Leren

Een goed geoutilleerde en zeer ruime trainingsboot vaart over de Oosterschelde. We zien zeehonden en bruinvissen, vogels en wijdse slikken. We gaan kijken en trainen. We spiegelen ons aan de natuur. Aan de hand van opdrachten en casussen ervaren we wat de natuur ons leert en wat natuurlijke effectiviteit betekent. Assertiviteit, communicatie en persoonlijke kracht zijn centrale thema’s.

Wat leer jij van de Natuur?

Trainingen gericht op persoonlijke effectiviteit focussen vooral op de verwezenlijking van de eigen doelstellingen. Effectiever werken en beter samenwerken staan daarbij centraal. De maakbaarheid van gedragsvaardigheden vormt daarbij de grote uitdaging. Hoe maakbaar is de mens? Moeten we de menselijke natuur de baas worden? Of maken we er gebruik van? En wat leert ons de natuur? De natuur ordent zichzelf. Aan wier hoef je niet te trekken om het te laten groeien. Zaken als overleven, ontwikkeling, groei, aanpassingsvermogen en dynamiek ontstaan op een natuurlijke wijze.

Evaluatie

De training wordt na afloop geëvalueerd. Na de training ben je in staat om natuurlijker om te gaan met jouw persoonlijke effectiviteit. Je bent assertiever, communiceert beter en kunt beter werken vanuit je persoonlijke kracht en kwaliteiten. Je zult daardoor de eigen doelstellingen sneller realiseren!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: