Presentatietraining Rotterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De presentatietraining Rotterdam voor een positief gevoel!

Door de vele bedrijven en organisaties die in Rotterdam zitten gevestigd, is het geen wonder dat er hier regelmatig behoefte is aan een bedrijfstraining. De presentatietraining Rotterdam is een aanrader voor iedere medewerker die voor werk wel eens moet spreken in het openbaar. Tijdens de presentatietraining Rotterdam leren de deelnemers op een zelfverzekerde en heldere manier een boodschap over te brengen op publiek. Interesse? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

presentatietraining Rotterdam

Rotterdam een wereldstad

Over de jaren heeft Rotterdam roem vergaard als de haven van Europa. Een wereldstad die nooit stilstaat waar Nederlandse en internationale organisaties zich hebben gevestigd. De talloze bedrijven binnen Rotterdam zijn zeer actief binnen hun eigen markt, en moeten zowel intern als naar buiten toe werken als een geoliede machine. Werknemers binnen het bedrijf presteren het beste als ze zich op de werkvloer op hun gemak voelen. Als ze stevig in hun schoenen staan en weten hoe ze zich in verschillende situaties op het professionele vlak moeten opstellen. Om de vaardigheden op deze gebieden te verbeteren, kan het bijzonder handig zijn om cursussen als een presentatietraining of een communicatietraining te volgen met het personeel. Hier werkt de groep ook aan teambuilding, en zal zo beter leren functioneren. Het aanbod ‘Presentatietraining Rotterdam’ heeft als bijkomende handigheid dat de training binnen beperkte afstand van het bedrijf gegeven kan worden. Bereikbaarheid en lokale focus zijn aandachtspunten van het programma. Naast ‘presentatietraining Rotterdam’ kan ook een communicatietraining zeer behulpzaam zijn, zoals later in de tekst zal blijken.

Presentatietraining Rotterdam: Nut

Binnen een team en binnen een bedrijf is het van groot belang dat uit iedere werknemer het beste wordt gehaald. Het komt vaak voor dat werknemers zich niet op hun gemak voelen bij het geven van presentaties, deelnemen aan een discussie of het geven van meningen. Dit gebrek aan vaardigheid werkt stressverhogend en verlaagt efficiëntie van zowel individuele werknemers als het team. Dergelijke activiteiten zijn zelden een actief onderdeel van een opleiding, terwijl ze wel van essentieel belang zijn binnen het professionele leven. Een presentatietraining is in dit geval een uitkomst.

Presentatietraining Rotterdam: Hoe werkt het?

Een presentatietraining wordt gegeven door het team in een ontspannen maar professionele sfeer buiten het dagelijkse bedrijfsleven om in een situatie te brengen waar presentaties en discussies kunnen worden gesimuleerd. Door middel van begeleiding en oefening kan het team inzicht krijgen in de technieken die noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld voor het geven van een overtuigende en informatieve presentatie.
Doordat het team naar elkaar kijkt en luistert, kunnen ze van elkaar leren, maar ontstaat er ook teambuilding. De leden van de groep leren elkaar beter kennen, en raken zodoende beter op elkaar ingespeeld.
Werknemers die beter begrijpen hoe ze zichzelf kunnen presenteren, kunnen ook productiever omgaan met leden binnen hun groep. Deze vorm van teambuilding heeft een dubbel effect, omdat het naast het vergroten van het groepsgevoel de werknemers ook individuele competenties aangeleerd krijgen. Teambuilding vergemakkelijkt interactie binnen de groep, waardoor de efficiëntie omhoog zal gaan. Daarnaast is het een bekend gegeven dat afdelingen waar actief met teambuilding wordt omgegaan, de sfeer binnen de groep aanzienlijk kan verhogen. Mensen gaan door teambuilding met meer plezier naar hun werk.

Presentatietraining Rotterdam: Communicatietraining

Naast een presentatietraining kan ook een communicatietraining de prestaties van werknemers en teams aanzienlijk verbeteren. Tijdens een communicatietraining leert men zowel binnen het team als naar buiten toe discussies het beste gevoerd kunnen worden, hoe je conflicten het meest productief aan kunt pakken en hoe argumenten het duidelijkst kunnen worden uitgevoerd. Net zoals bij een presentatietraining is ook een communicatietraining bij uitstek een gelegenheid om aan teambuilding te werken. Ook deze training kan in Rotterdam georganiseerd worden, en zal de prestaties van een team, de sfeer op de werkvloer en de werknemer tevredenheid absoluut ten goede komen.

‘Presentatietraining Rotterdam’ is een cursus die de efficiëntie van individuele werknemers, een geheel team of een geheel bedrijf op een leerzame, prettige en duidelijke manier zal verbeteren. De vaardigheden die tijdens deze cursus worden opgedaan kunnen direct in de praktijk worden toegepast, en zal leiden tot positieve resultaten.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: