Teambuilding Koken Eindhoven

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een leerzame en leuke teambuilding koken in Eindhoven!

Voor alle teams in Eindhoven is er teambuilding koken. Deze training biedt de creatieve uitdaging voor elk team. Tijdens teambuilding koken in Eindhoven wordt er naast de bereiding van een heerlijk diner ook aandacht besteed aan de onderlinge communicatie en samenwerking. Wilt u ook de uitdaging aangaan met uw team? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor teambuilding koken in Eindhoven!

teambuilding koken eindhoven

Samenwerken met teambuilding koken Eindhoven

Het is belangrijk in het leven om aan teambuilding te doen. Sommige mensen denken waarom teambuilding? De teambuilding definitie die ik aanhang is: van een groep individuen naar een team. Om sterk te zijn als een individu is vanzelfsprekend ook belangrijk, maar goed samenwerken met een groep is nog weer een extra uitdaging. Als je een groep sterke individuen bij elkaar zet, gaat dit meestal niet meteen goed. Je moet goed naar elkaar luisteren en compromissen sluiten om uiteindelijk een eenheid te kunnen vormen. Er zijn personen die denken dat zij altijd gelijk hebben en die hierdoor niet goed luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Het is juist zo belangrijk om naar alle ideeën te luisteren omdat ieder mens weer op een andere manier naar een situatie kijkt en dit kan leiden tot verfrissend inzichten. In een restaurant is het bijvoorbeeld in de keuken en het restaurant erg belangrijk dat de koks en andere medewerkers goed samenwerken, vooral in Eindhoven. In Eindhoven hebben ze namelijk veel goede restaurants en die zijn zo goed omdat ze doen aan teambuilding koken. Dit noemt men teambuilding koken Eindhoven. In Eindhoven besteden ze veel aandacht aan Teambuilding koken Eindhoven. Zo zijn er teambuilding activiteiten, teambuilding spelletjes en teambuilding oefeningen. Dit herhalen ze elke dag om het teambuilding koken Eindhoven-gevoel te behouden. Op deze manier houden ze elkaar scherp en blijft het niveau van het restaurant hoog. Voorbeelden van teambuilding opdrachten waar de koks en medewerkers van restaurants in Eindhoven aan doen zijn bijvoorbeeld borden overgooien zonder dat deze vallen. Hierbij moet iedereen goed op elkaar letten en elkaar instructies geven, zodat het niet mis gaat. Een ander voorbeeld van opdrachten van teambuilding koken Eindhoven is om te zorgen dat alle gasten in het restaurant hun eten tegelijk krijgen, nadat dit is besteld. De obers moeten de bestellingen snel en efficiënt doorgeven aan de koks en de afwassers moeten zorgen dat er constant genoeg schone borden zijn. Hier komt dus ook weer veel samenwerking bij kijken.

Teambuilding koken Eindhoven-leer presteren onder druk

Ook bij teambuilding koken Eindhoven komt aan de orde dat de koks en andere restaurantmedewerkers moeten kunnen presteren onder druk. Als je een goed restaurant runt, resulteert dit vaak tot een druk restaurant. Sommige restaurants kunnen deze druk niet aan, waardoor ze weer terugvallen en de populariteit van het restaurant wordt verlaagd. Wil je het niveau hoog houden, dan moet er dus geoefend worden met stress situaties. In Eindhoven doet men dit door een kudde schapen door de keuken en het restaurant te laten lopen, terwijl er keiharde rockmuziek wordt gedraaid. De muziek representeert het geluid van de pratende gasten die genieten van hun eten. Dit kan af en toe erg hard zijn als het druk is. Het is belangrijk dat de koks en medewerkers dan een manier vinden om nog met elkaar te kunnen communiceren. Met deze situatie wordt getest hoe ze hiermee omgaan en hoe en hoe snel ze een oplossing weten te vinden. Een of meerdere koks en medewerkers zullen dus initiatief moeten tonen om uiteindelijk tot een oplossing te komen. De rest volgt dit op en zo verloopt het werk in het restaurant soepel, ondanks de stressvolle situatie.
Het uiteindelijke doel van teambuilding koken Eindhoven is dus dat de koks en medewerkers van het restaurant aan het eind van hun teambuilding trots op zichzelf kunnen zijn omdat ze inzet hebben getoond en progressie hebben gemaakt.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: