Energizers Oefeningen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Energizers oefeningen zetten uw team in beweging!

De energizers oefeningen die u doet tijdens de training zijn erop gericht om het beste uit uw team te halen. Met de energizers oefeningen leren de deelnemers om energie te herwinnen en zo goed mogelijk te benutten. Zo kan het team ook na de energizers training de oefeningen toepassen in werksituaties. Bekijk onze energizers training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

energizers oefeningen

Energizers basisonderwijs voorbeelden

Energizers in het bedrijfsleven, op school, op de sportclub, bij je anonieme praat groep of gewoon energizers voor kinderen. Speciaal voor de leerkrachten is er het Energizers boek: ‘Energizers basisonderwijs voorbeelden’. Een van de boeken uit de reeks ‘Overspannen basisschool leerkrachten voor Dummies’.

Energizers voorbeelden en oefeningen

De batterij van het kind is duidelijk leeg, zijn of haar aandacht is ver te zoeken. Het is tijd voor een oppepper. Benodigdheden daarvoor? Jawel! Het ‘Energizers basisonderwijs voorbeelden’ boek, boordevol energizers voorbeelden en energizers oefeningen voor de leerling, met in de bijlage ook wat oppeppers en mindcoolers voor de leerkrachten. Enkele voorbeelden van energizers kunnen zijn dat het kind beloond wordt met een koekje na het doorzetten van zware taken en/of goede taken, het bord mag versieren in de pauze in plaats van buiten spelen, of dat het kind de kans krijgt om te lachen omdat hij of zij ‘stiekem’ een krijtje in de lekkere verse koffie van de leerkracht heeft verpulverd, en de leerkracht dit ‘echt niet gezien heeft’ en zijn koffie ‘niets vermoedend’ opdrinkt. Het kind zal dol zijn op de leermethode van ‘Energizers basisonderwijs voorbeelden’, en de leerkracht zal merken hoe energizers onderwijs op gang brengt op een nieuwe manier. Deze ‘Energizers basisonderwijs voorbeelden’ brengt ook een tiental oefeningen met zich mee voor breaks en opstartmomenten in de klas. Een goed begin, is het halve werk; zo luidt het spreekwoord. Begin de dag met een lach, en begin de ochtend met uw klas dus goed en energiek. Laat de kinderen niet kijken en zeker geen voorbeeld nemen aan de medeleerlingen die onderuit gezakt en ongeïnteresseerd voor zich uit staren, maar blader snel naar hoofdstuk 2: Energizers voor in de klas, en laat die kids over stoelen en tafels heen springen, laat ze gillen, achteruit lopen in rondjes gedurende 10 minuten. Herhaal dit elk uur en zie in hoe energizers basisschoolonderwijs nieuwe hoop geeft.

Ontwikkeling en groepsgedrag

Het is belangrijk voor een mens om zo nu en dan even pauze te nemen, even gek te doen, en even een nieuwe gedachte te laten stromen en op gang te brengen. De basisschoolkinderen zijn nog niet ver genoeg ontwikkeld en in staat de houding en gedachte af te lezen van hun medemens, ze kennen alleen nog het kopieergedrag. ‘Doet die groep niks, dan doe ik ook niks’, denken ze dan, wat helemaal een verkeerde insteek is! Maar daarvoor is ‘Energizers baisonderwijs voorbeelden’ uitgevonden, een boek dat zo belangrijk voor ze kan zijn, wat jong geleerd is oud gedaan. De energizers geven de nog kneedbare kinderen nieuwe moed en energie, en af en toe even tijd om na te denken, zodat ze daarna weer verder kunnen en een voorbeeld kunnen zijn voor de rest.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: