Time Management Amsterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Laat u inspireren met de time management training in Amsterdam!

Heeft u het idee dat uw werknemers wel eens meer werk kunnen verzetten dan zij momenteel doen in de tijd dat ze aanwezig zijn? Maar lopen uw werknemers zich voor hun gevoel in het zweet te werken? Dan is een cursus time management in Amsterdam misschien iets voor uw bedrijf! Tijdens onze cursus wordt uw werknemers geleerd hoe zij effectief met hun tijd om kunnen gaan en zo meer werk kunnen verzetten. Bekijk de training en vraag direct een offerte aan!

time management amsterdam

Kom naar Amsterdam voor een cursus Time management

Wij bieden in meerdere steden een cursus time management aan, zo ook in Amsterdam. Amsterdam heeft een bruisend bedrijfsleven waar veel bedrijven met elkaar de concurrentie aan gaan om de beste te worden in hun sector. Wanneer uw bedrijf in Amsterdam of omgeving gevestigd is, is dit de ideale locatie om uw werknemers mee naartoe te nemen voor een time management cursus. Ook wanneer uw bedrijf niet uit de directe omgeving van Amsterdam komt, is het zeker de moeite waard om hier de cursus te volgen. Gun uw personeel een dag uit in Amsterdam en combineer de cursus met een hapje eten of een museumbezoek. Een cursus time management in Amsterdam kan u in de toekomst veel tijd besparen. Het doel van de cursus time management in Amsterdam is om uw medewerkers te leren hoe zij hun tijd het meest effectief in kunnen delen. Het talent van time management bezit niet iedereen van jongs af aan en daarom bieden wij deze training aan. Door wat tips en training zien uw medewerkers al snel het licht en zullen zij voortaan meer werk kunnen verzetten in minder tijd. Dit is voor u als werkgever ook positief omdat de productiviteit van uw bedrijf zo verhoogt.

Wat houdt de cursus time management in Amsterdam in?

De cursus time management in Amsterdam zit inhoudelijk zo in elkaar dat alle aspecten van time management besproken worden. Tijdens deze management training zal onder andere in worden gegaan op het inplannen van taken, het delegeren van taken aan anderen wanneer dit mogelijk is, het stellen van prioriteiten en het combineren van taken. Vervolgens wordt ingegaan op het controleren van het eigen time management middels feedback. Heb ik de taken inderdaad zo ingedeeld dat het me tijd heeft gescheeld? Heb ik de prioriteiten goed gesteld? Door aan te leren om steeds terug te kijken op het eigen handelen, vindt hier steeds meer verbetering in plaats. De docenten zullen iedereen persoonlijk van coaching voorzien. Daarnaast is de groepsdynamiek ook heel belangrijk tijdens deze training en zal uw team veel samenwerken. De cursus is niet alleen gericht op het educatieve aspect. Wij streven er ook naar om uw team van een teambuilding middag te voorzien. Er wordt intensief samengewerkt en uw medewerkers wordt de kans gegeven om elkaar beter te leren kennen buiten het kantoor om. Vindt u dat uw medewerkers ook een leuke dag uit verdienen na al het werk wat zij verzetten voor uw bedrijf? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op voor meer informatie, dan zullen wij voor een onvergetelijke dag voor uw personeel zorgen!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: