Teambuilding Workshops

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Teambuilding workshops zorgen voor een een positief groepsgevoel!

Al de teambuilding workshops zijn erop gericht om uw team een onvergetelijke dag te geven en de deelnemers ook meer te leren over samenwerking en communicatie. Bent u op zoek naar een leerzame, leuke en betaalbare training voor uw team? Bekijk de teambuilding workshops en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding workshops

Vergroot de daadkracht van het team

Teambuilding workshops zijn heel populair vandaag de dag. Mede door dat bedrijven klein en groot, afdelingen, teams veel te verduren hebben, te denken aan onder andere fusies en de economische recessie die de nodige werkdruk en stress met zich meebrengt. Om al deze invloeden de baas te kunnen is het van belang om de draagkracht van de betreffende groep collega’s te vergroten. Mede door te zorgen dat het team dezelfde visie voor ogen heeft, dezelfde doelen zal nastreven en in dit proces een goed samenwerkingsverband behoudt. Daarom dat bedrijven teambuilding workshops organiseren om de medewerkers te trainen in al deze kwaliteiten. Veelal zijn het professionals die van buiten af worden inzet om met een objectieve blik te observeren, analyseren en adviezen te geven. Soms alleen al door mensen bewust te maken van hoe processen gaan, kunnen kleine veranderingen grote positieve gevolgen hebben voor het bedrijf. Groepscohesie neemt toe, werksfeer verbeterd, samenwerking verloopt soepeler en er wordt efficiënter gewerkt binnen het team of het hele bedrijf. Uiteindelijk kan er een cultuurverandering ingang gezet worden die al deze processen ten goede komt. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Wat voor workshop past het beste bij welk team of welke afdeling?

Teambuilding workshops– presentatietraining

Presentatietraining geeft individuen meer zelfvertrouwen en handvaten om zelfverzekerd voor een groep te staan en duidelijk zijn of haar boodschap over te brengen. Er zijn uiteraard verschillende elementen waar je aan kunt werken. Stemgebruik, houding, interactie en ga zo maar door. Middels verschillende aanpakken kan er nadruk gelegd worden op deze kwaliteiten, afhankelijke van de vraag van het team. Deze verschillende methodes hoeven kunnen op een creatieve manier uitgevoerd worden.

Teambuilding workshops – creatieve workshops

Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden tot teambuilding workshops, die aansluiten bij de punten waar nadruk gelegd op moet worden. Deze teambuilding workshops zijn gestoken in een creatief jasje waardoor ze een ontspannen sfeer uitdragen, wat de werksfeer ten goede komt. Neem een presentatietraining waarbij zangdocente zelfvertrouwen opwekt en stemgebruik op de juiste manier aanleert. Of de communicatie training, waarbij een team onder begeleiding van een acteur een stuk gaat voorbereiden, of met een kok een maaltijd gaat bereiden waardoor duidelijk wordt hoe het communiceren binnen het bedrijf loopt.

Dus neem het initiatief en volg een van de vele inspirerende teambuilding workshops!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: