Bedrijfsuitje kookworkshop

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Bedrijfsuitje kookworkshop

Een kookworkshop is het perfecte bedrijfsuitje voor uw team!

Met het hele team in een luxe keuken een heerlijke maaltijd bereiden en tegelijkertijd alles te weten komen over teamontwikkeling. Dat is precies wat onze kookworkshop aanbiedt. Deze training combineert het leuke van een bedrijfsuitje met het leerzame van een bedrijfstraining. Bekijk hier onze kookworkshop voor uw bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje kookworkshop – samenwerking smaakt goed

In principe zijn alle werkdagen opgebouwd uit twee delen. De ochtend voor en de middag na de lunch. Gedurende het middageten hebben collega’s een half uurtje de tijd om de broodtrommel te openen, dan wel een gevuld bord uit de kantine te halen. Tijdens het eten worden nog wat woorden gewisseld met collega’s, vaak werk gerelateerd, om vervolgens weer aan het werk te gaan. Een dagelijkse routine waar weinig aandacht aan geschonken wordt. Naast dat eten een noodzaak is, wordt het ook gezien als bindmiddel tussen mensen. Door samen aan een tafel zitten, smaken te proeven, anekdotes te vertellen, de atmosfeer in u op te nemen vormt zich een band tussen de tafelgasten. Vaak wordt dit gerelateerd aan al dan niet chique restaurants, waar de ober u bedient en de overige aanwezigen aan de tafel goede bekende zijn. Nu is er de mogelijkheid om niet alleen verfijnde gerechten met uw collega’s te nuttigen, maar zelf als heuse chef in de keuken de meest overheerlijke gerechten op tafel te zetten. Alleen maar door uw bedrijf aan te melden voor een bedrijfsuitje kookworkshop.

Workshop koken

Stelt u zich voor: een vrijdagmiddag in mei. U heeft gekozen om samen met uw team een bedrijfsuitje kookworkshop te volgen. Samen met uw collega’s staat u in de keuken naast een professionele chef kok. Van te voren heeft u aan gegeven graag gerechten uit de Franse keuken te bereiden. Het gekookte wordt gezet op de gedekte tafel en u en uw collega’s kunnen aanschuiven om na te kunnen praten over deze gastronomische ervaring. Tezamen zorgt u voor de spijzen die uw smaakpapillen zullen laten tintelen. De bijpassende dranken zullen niet ontbreken. Uiteraard wanneer u de Spaanse keuken prefereert boven de Franse is dit geen enkel probleem.

Teambuilding binnen bedrijfsuitje kookworkshop

Tijdens het koken, waarin de chef u de fijne kneepjes van het vak leert, legt deze u ook de belangrijke elementen van samenwerken uit. Een chef kan niet een heel restaurant van geurende wildbouillon als voorgerecht, mals hertenbiefstuk als hoofdgerecht en parfait van banaan na, in zijn eentje verzorgen. Vaak werken er meerdere koks in de keuken. Toch moet er iemand de leiding nemen, om te delegeren, om chaos te voorkomen. Delegeren is alleen mogelijk wanneer de communicatie binnen het team van koks duidelijk is. De chef die u begeleidt is gespecialiseerd samenwerking en communicatie en zal dit binnen uw team middels voorbeelden tijdens de betreffende middag uitleggen, met daarbij handvaten zodat u binnen uw team de samenwerking en communicatie kunt verfijnen.

Personeelsuitje

Het bedrijfsuitje kookworkshop kan gezien worden als een ongedwongen personeelsuitje. Variërend van 4 uur durend tot de hele dag, te kiezen uit verschillende gerechten en variaties. U leert heerlijke gerechten te koken, heeft een plezierige dag met uw collega’s en leert daarbij ook nog over communicatie en samenwerken. Deze elementen kunnen positieve effecten op de collegialiteit, onderlinge samenwerking en algehele werksfeer hebben.

Meld u aan voor bedrijfsuitje kookworkshop, hang het schort rond de schouders, neem de koekenpan ter hand. Er is werk aan de winkel.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: