Workshop

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer meer over teambuilding met een workshop!

Bij ons vindt u verschillende teambuilding activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Een workshop is niet standaard maar altijd afgestemd op de wensen van uw team. Zo leert u tijdens de fotografie workshop meer over het maken van foto’s maar ook hoe u met uw team te werk kan gaan om samen de mooiste plaatjes te schieten. Wilt u ook meer leren over teambuilding? Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

workshop

Leer met workshops

Wil je iets nieuws leren of gewoon een leuke dag hebben met vrienden, kennissen of collega’s dan is een workshop een goede oplossing. Van bijzondere tot algemene workshops het blijft een uitje dat iedereen graag doet. Op veel gebieden is het mogelijk om iets met het team te ondernemen. Je kan denken aan een workshop sieraden maken maar ook aan een sportieve workshop. Het doel van de teamdag kan uiteen lopen. Voor bepaalde personen is het een leuke ervaring, bijvoorbeeld bij een personeelsuitje, maar voor andere personen is het de bedoeling dat er wordt geleerd van de activiteit. Deze workshops worden dan ook vaker gegeven zodat je elke keer beter kan worden op een bepaald gebied. Over het algemeen hebben zij hoe uiteenlopend dan ook, veel gemeen. Een aspect dat in iedere workshop terugkomt is bijvoorbeeld het leren van een nieuwe vaardigheid. Iedereen vind het leuk om nieuwe vaardigheden te leren en te kunnen, ook om het daarna misschien weer aan andere mensen te leren. Daarnaast zijn alle workshops bedoeld om een aangename en prettige ervaring te hebben gehad. Een teambuilding activiteit die zeker veel bekendheid geniet is de kookworkshop. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijden vinden het altijd leuk om te doen, zeker omdat niet iedereen even goed is hun kookvaardigheden. Je kan het eenmalig doen maar ook in meerdere sessies om echt wat te leren op het gebied van koken en eten. Je leert nieuwe mensen kennen, eet met deze mensen en je kookkunsten worden tot een hoger niveau gebracht.

Workshop-Teambuilding

Het is een goede manier om te zorgen voor teambuilding binnen een bedrijf. Bedrijfsuitjes worden dan ook vaak gedaan. Veel voorkomende workshops binnen bedrijf die zorgen voor een goed samenwerkingsverband en teambuilding zijn de sportieve workshops. De sportieve factor zorgt voor veel energie bij de deelnemers en laat iedereen bezig zijn. Naast het samenwerken met elkaar wordt vaak het uithoudingsvermogen op de proef gesteld en leer je nieuwe kanten van mede-deelnemers kennen. Sportieve workshops, zoals bijvoorbeeld zeilen of powerkiten, zijn dus ideaal voor teambuilding binnen een bedrijf. Niet elk bedrijf geeft natuurlijk de voorkeur aan een sportieve teambuilding activiteit. Om even uit het drukke bedrijfsleven te komen met je collega’s zijn de relaxworkshops een goed alternatief. Dit kan bijvoorbeeld een workshop yoga zijn, maar ook een training visagie voor vrouwen. Ontspanning staat vaak centraal, maar omdat dit collega’s van hetzelfde bedrijf is, zal de workshop zorgen voor een goed groepsgevoel wat zich reflecteert op het bedrijf. Het gehele aanbod is over het algemeen goed verzorgd en onder begeleiding van een opgeleide coach. Het is zeker van belang dat een workshop goed is georganiseerd om te zorgen voor het beste resultaat. Coaching zorgt voor een vlot verloop van de workshop en voorkomt fouten of gevaar. Het verschilt hoeveel gebruik er wordt gemaakt van coaching en daar is dan ook de prijs naar gemaakt. De coaches zullen je het beste van hun kennis op een bepaald gebied laten zien om jou een leuke en dan leerzame ervaring te geven.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: