Onderzoek

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Uitlag Train je Team onderzoek

Helaas speelt het vaker dan gewenst is: spanningen en ruzie op de werkvloer. Vooral binnen teams, waarbij medewerkers nauw met elkaar samenwerken, is het moeilijk om dit soort problemen te ontwijken. Uit eigen onderzoek van Train je Team is gebleken dat vooral miscommunicaties op de werkvloer zorgen voor spanningen binnen teams.

time management

Van de 300 ondervraagde bedrijven geeft zelfs 70 procent aan dat problemen binnen de communicatie de grootste rol spelen. Hierbij kan worden gedacht aan persoonlijk contact, maar ook gesprekken over de telefoon en e-mail. Bedrijven merken dat medewerkers het soms lastig vinden om goed naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. Ook blijkt het een vak om op een concrete en heldere wijze een boodschap over te brengen op de rest van het team.
Daarnaast geeft de uitslag aan dat bij 23 procent van de bedrijven de medewerkers elkaar niet altijd op een vriendelijke en respectvolle manier aanspreken en kritiek leveren. Medewerkers blijken het vervolgens ook moeilijk te vinden om gegeven kritiek te incasseren. Bij 7 procent van de bedrijven gaan medewerkers zelfs zo ver dat zij wangedrag vertonen naar andere collega’s. Er ontstaat in dit soort situaties zo veel spanning, dat de werksfeer hier voor een groot deel door wordt bepaald.

Om weer tot een stabiele werkomgeving met een optimale werksfeer te komen, is het raadzaam om een teambuildingstraining te volgen. Teams die slecht functioneren door dit soort problemen, zijn gebaat bij een training van Train je Team. Onder begeleiding van een professionele coach, zullen de deelnemers op een constructieve manier werken aan de verbetering van het team.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: