Energizers Trainingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Nieuwe energie met Energizers trainingen!

Energizers trainingen zijn bedoeld om een team te leren de gegeven energie op een juiste manier te verdelen. Tijdens de training zullen de deelnemers onder leiding van een professioneel trainer ontdekken waar zij energie van krijgen en hoe ze deze zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Energizers trainingen zijn bij uitstek de manier om het team in beweging te zetten. Vraag hier een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan voor de energizers training!

energizers trainingen

Werken kost energie

Een businessbespreking, een presentatie en dan nog een vergadering met collega’s. Een ‘gewone’ werkdag bevat een aantal activiteiten dat al met al elk een hoop energie kost. Je betrapt jezelf erop dat je aan het eind van een lange werkdag languit op de bank ligt en nog weinig zin hebt om iets anders actiefs te doen. Veel mensen herkennen zich hierin en kunnen dus wel wat hulp gebruiken om aan het eind van de dag niet zo uitgeteld te zijn. Weinig energie gaat vaak gepaard met stress en verzuim op werk. Wanneer je veel stress hebt, ben je lichamelijk en geestelijk niet in orde. Je mist de focus op werk en kan niet honderd procent geven. Een training waarbij je beter leert omgaan met spanningen op werk kan dan goed van pas komen. Energizers trainingen zijn speciaal gemaakt om een deelnemer van nieuwe energie te voorzien. Na een inspannende activiteit op de werkvloer, zoals een vergadering, is het raadzaam om een pauze te nemen. Je zou dan wat ontspanningsoefeningen uit de mindfulness kunnen doen om je hoofd leeg te maken. Je kan de tijd tussen de inspannende activiteiten echter ook anders invullen. Steeds meer bedrijven doen aan energizers trainingen. Energizers trainingen zijn opdrachten waarbij de deelnemers fysiek bezig zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld opdrachten zijn die ook in de theater wereld worden gegeven aan acteurs. Energizers trainingen geven elke deelnemer een flinke oppepper zodat deze na de opdrachten weer fris aan het werk kan gaan.

Energizers oefeningen

Er bestaan verschillende energizers trainingen. Bij één oefening gaan alle deelnemers op een rij staan naar bijvoorbeeld leeftijd, werkervaring of macht in de groep. Deze opdracht zorgt ervoor dat de deelnemers even met iets anders bezig zijn dan werken. Het is niet alleen leuk, maar ook zeer leerzaam. Ze moeten, om deze opdracht succesvol te volbrengen, samenwerken, elkaar inschatten en communiceren. Door energizers trainingen krijgen de deelnemers de vrijheid om weer op te laden.
Het tweede, belangrijke punt is dat de groep dichter tot elkaar komt door de energizers trainingen. Mensen krijgen door de oefeningen nieuwe inzichten, zowel in zichzelf als in de andere deelnemers. In energizers trainingen komt dus ook teambuilding aan bod. Er wordt aan het team gewerkt en je komt nieuwe dingen te weten over collega’s.
Bij energizers trainingen komt ook een stukje time management kijken. Het idee is bij deze management training dat mensen leren om in de gegeven tijd op te laden om weer aan de slag te kunnen. Bij time management gaat het om een goede planning van de opdrachten om deze vervolgens in een bepaald tijdsbestek uit te voeren. Energizers trainingen sluiten dus nauw aan bij time management. Met de juiste coaching kunnen de deelnemers van energizers trainingen tot een nieuw hoogtepunt komen in hun carrière. Door het uitvoeren van de opdrachten zijn de deelnemers niet alleen ontspannen en creatief bezig, maar leren zij ook nieuwe talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Dit zogenaamde talent development is dus een aangename bijkomstigheid.

Energizers trainingen

Een inzakmoment na de lunch, u herkent het vast allemaal. U bent de ochtend fanatiek aan het werk gegaan en om 12 uur gaat u gezellig lunchen met uw collega’s. Wanneer u klaar bent met lunchen voelt u het inzakken al aankomen, u ziet er tegenop om weer vol goede moed aan het werk te gaan. Hier bestaat gelukkig een zeer effectief training voor, namelijk de energizers trainingen. Energizetrainingen zijn oefeningen om meer energie te krijgen, ook zijn ze er specifiek op gericht om weer teambuilding in een bepaalde groep te creëren. Meestal bevatten energizers trainingen ook een fysiek element en moet een groep daadwerkelijk in beweging komen.
Ik zal u een voorbeeld voorleggen van energizers trainingen:
Zet alle personen die deelnemen aan de energizers trainingen op een lange rij naast elkaar. Deze rij moet opgebouwd zijn naar de functie of leeftijd o.i.d. van de deelnemers. Je kunt eventueel ook een handicap instellen zoals bijvoorbeeld niet spreken met elkaar of mensen moeten bijvoorbeeld een blinddoek om. Deze energize training heeft overeenkomsten met communicatietrainingen, een training waar iedereen mee bekend is.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: