Koken Bedrijfsuitje Groningen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Ga met het team tijdens het bedrijfsuitje koken in Groningen!

Wat is nu leuker om met het hele team lekker te kokkerellen en ondertussen elkaar op een nieuwe manier te leren kennen? Tijdens dit bedrijfsuitje in Groningen zullen de deelnemers niet alleen met elkaar koken, maar wordt er ook aandacht besteed aan teamontwikkeling. Koken tijdens uw bedrijfsuitje in Groningen is de ideale ontspanning voor uw hele team. Bekijk hier de kookworkshop en vraag een vrijblijvende offerte aan!

koken bedrijfsuitje groningen

Waarom teambuilding?

Voor bedrijven zijn er veel verschillende mogelijkheden om een hecht team te maken van een groep personeelsleden. Bedrijven vinden het belangrijk om een goede sfeer in een bedrijf te hebben, omdat dit vaak tot betere prestaties leidt. Mensen gaan namelijk met meer plezier naar hun werk, als er een goede sfeer op het werk hangt. Daarnaast zijn mensen vaak ook sneller bereid om meer werk te verrichten bij een bedrijf waar ze het erg naar hun zin hebben. Wanneer de sfeer bij een bedrijf beter kan is het mogelijk om teambuilding activiteiten te organiseren. Het is daarnaast sowieso goed om eens of een aantal keer per jaar teambuilding activiteiten te organiseren. Dit hoeft niet per se zijn om de sfeer te verbeteren, maar kan ook zijn om de sfeer goed te houden of om collegaÔÇÖs op een andere manier te leren kennen. Er zijn verschillende vormen van teambuilding die hier aan kunnen bijdragen, een bedrijfsuitje is hier een voorbeeld van.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is een vorm van teambuilding dat op verschillende wijze kan worden ingevuld. Zo kan een uitje met een bedrijf bijvoorbeeld een museum bezoek zijn of een middag golven. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een bedrijfsuitje op te splitsen in meerdere delen. Zo kan er bijvoorbeeld in de ochtend een bedrijfstraining worden gevolgd en kan er in de middag een mee recreatieve vorm van teambuilding plaats vinden. Een meer recreatieve vorm van teambuilding kan bijvoorbeeld zijn: het bezoek van een stad, bezoek van een museum, een sportieve activiteit of een kookworkshop.

Koken bedrijfsuitje Groningen

Een kookworkshop kan op verschillende plekken in Nederland gevolgd worden. Sommige plekken zijn echter geschikter om een kookworkshop te laten plaats vinden dan andere. Een koken bedrijfsuitje in Groningen kan bijvoorbeeld geschikt zijn om de landelijke ligging. Een bedrijfsuitje is dan echt een uitje waarin je helemaal weg bent van je werk, uit bijvoorbeeld de randstad. De landelijke ligging kan er dan voor zorgen dat medewerkers uit hun comfort zone worden gehaald en echt open staan voor teambuilding activiteiten, zoals een koken bedrijfsuitje in Groningen. Bij een dergelijke kookworkshop kan er door verschillende medewerkers geoefend worden op het maken van culinaire gerechten. Afhankelijk van het type kookworkshop kan er gekozen worden voor gerechten uit een bepaald land of streek. De medewerkers worden tijdens de kookworkshop ondersteunt door een professionele kok, die de kwaliteit van de gerechten waarborgt. Bij een koken bedrijfsuitje in Groningen draait het echter niet alleen om de kwaliteit van de gerechten en de stijl van het eten. Bij een kookworkshop draait het voornamelijk om dat de medewerkers plezier hebben en er een hecht team ontstaat. Doordat collega┬┤s elkaar nu op een andere manier aan het werk zien, leert men elkaar ook op een andere manier kennen. Wanneer je andere kanten van collega┬┤s ziet kan dit ook van pas komen bij de dagelijkse werkzaamheden. Het voordeel van een kookworkshop is dat je niet alleen aan het samenwerken bent met collega┬┤s, maar dat je na het koken ook met elkaar kunt dineren. Dit is natuurlijk op zich zelf al een goede gelegenheid die bijdraagt aan een hecht team.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: