Personeelsuitje Koken

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Ga tijdens uw personeelsuitje koken met het hele team!

Een personeelsuitje is altijd een uitstekende manier om met het team te ontspannen en te genieten. Het ideale uitje bestaat uit een activiteit die zowel leuk als leerzaam is. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een personeelsuitje waarbij u met het hele team gaat koken. Samen een maaltijd bereiden vraagt om samenwerking en communicatie. Vraag hier meer informatie aan over onze training koken voor uw personeelsuitje!

personeelsuitje koken

Personeelsuitje voor teambuilding

Een personeelsuitje kan een welkome afleiding zijn voor de medewerkers van een bedrijf of organisatie. Tegelijkertijd kan dit een bedrijfstraining zijn voor de teambuilding binnen het bedrijf. Samenwerking,communicatie en creativiteit zijn belangrijke kwaliteiten op de werkvloer en niet iedereen is hier even goed in. Toch zorgen deze aspecten voor een succesvol team en is het dus verstandig om in uw team te investeren door middel van bedrijfstrainingen die deze kwaliteiten aanpakken. Een personeelsuitje houdt niet alleen plezier hebben met collega’s in, maar kan tegelijkertijd ook een goede teambuilding activiteit zijn voor het bedrijf. Wanneer dit toegepast wordt binnen het bedrijf krijgt men een hechter team dat beter functioneert. Er zijn verschillende personeelsuitjes die men kan doen met het team, die tegelijkertijd problemen aan kunnen pakken die voorkomen binnen het bedrijf. Een workshop koken is een voorbeeld van een personeelsuitje dat de mensen binnen het bedrijf nader tot elkaar kan brengen, waardoor de productiviteit stijgt. Een perfecte activiteit voor de teambuilding dus en tegelijkertijd wordt de creativiteit van de teamleden gestimuleerd, waardoor er met een frisse blik nieuwe oplossingen gevonden kunnen worden voor aanhoudende problemen.

Personeelsuitje koken

Een kookworkshop is een origineel personeelsuitje en ook nog eens functioneel, want koken is nou eenmaal een dagelijkse must voor iedereen. Tijdens een personeelsuitje koken probeert men nieuwe gerechten uit samen met collega’s onder leiding van een professionele chef-kok. Sommigen beschouwen koken zelfs als een kunst, maar gelukkig; ‘oefening baart kunst’! Oefenen, oefenen, oefenen dus tijdens zo’n personeelsuitje koken, maar dan heb je daarna wel een lekker hapje. Deze culinaire aangelegenheid levert niet alleen nieuwe kookkunsten op, maar werkt ook aan de samenwerking tussen de medewerkers. Deze training geeft een groep een gemeenschappelijk doel, namelijk het koken van een heerlijk gerecht. Om dit gemeenschappelijk doel te behalen is men afhankelijk van elkaar en moet men dus samenwerken. Om samen te kunnen werken moet men goed met elkaar communiceren over de taakverdeling en naar elkaar luisteren als er iets mis gaat. Daarbij wordt de creativiteit ook geprikkeld door de kookworkshop en kan men eens vanuit een heel ander perspectief, namelijk de keuken, kijken naar problemen binnen het team.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: