Coaching opleidingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Wij bieden de passende opleidingen met goede coaching!

Of het team nu behoefte heeft aan verbetering op het gebied van samenwerking, communicatie of vertrouwen: Train je Team biedt de coaching opleidingen die passen bij uw bedrijf. Bekijk ons aanbod van coaching opleidingen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

coaching opleidingen

Effectieve coaching

Is het nu op de werkvloer in het privéleven, mensen lopen nu eenmaal wel eens tegen problemen op waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Omdat je er zelf midden in zit, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Soms is het enige wat je dan nodig hebt een duwtje in de goede richting. Een buitenstaander die met een frisse kijk de situatie waar je inzit kan beoordelen en vervolgens tips kan geven over wat je het beste kunt doen. Zo iemand heet een coach. Coaching is een effectieve en snelle manier om weer op het goede pad te komen. Het is immers logisch dat je soms zelf niet meer helemaal overzichtelijk hebt waar je mee bezig bent.

Coaching opleidingen – professioneel

Jong en oud, man en vrouw: Mensen hebben een heleboel aan coaching. Een coach kan iemand goed helpen en iets wezenlijks veranderen in iemands leven. Coaching is daarom ook een zeer dankbaar beroep. Coach ben je niet zomaar. De nodige ervaring en deskundigheid is vereist om iemand te kunnen begeleiden. Er bestaan dan ook verschillende coaching opleidingen die iemand professioneel kunnen opleiden. Coaching opleidingen zijn er in verschillende vormen en maten. Op internet kunt u makkelijk vinden waar u coaching opleidingen kunt volgen.

Coaching opleidingen zijn ervoor bedoeld om iemand op te leiden tot een coach van formaat. Tijdens de coaching opleidingen wordt iemand dusdanig getraind door andere professionele trainers, zodat deze klaargestoomd wordt om zelf te gaan coachen. De coaching opleidingen bestaan uit het doen van oefeningen en opdrachten. Tijdens de coaching opleidingen staan de coaches in spe ook zelf voor de groep en zullen ze de groep trainen. Door de intensieve coaching opleidingen zullen de deelnemers aan het eind van de opleidingen over genoeg vertrouwen en kennis beschikken om zelf aan de slag te gaan. Ook voor coaches die het werk al lange tijd doen, is het raadzaam of zo nu en dan weer een van de coaching opleidingen te doen. Door het doen van coaching opleidingen blijft een coach scherp en up-to-date.

Coaching opleidingen – kwaliteit

Het doen van coaching opleidingen is niet vereist. Toch wordt het aangeraden om coaching opleidingen te doen. Dit omdat er bepaalde ervaring en kwaliteit wordt verwacht van een coach. Door het doen van coaching opleidingen kunt u deze kennis en ervaring opdoen. Coaching opleidingen kunnen vanuit het bedrijf gegeven worden. Het worden dan ook wel bedrijfstrainingen genoemd. Coaching opleidingen kunnen ook prima gedaan worden als bedrijfsuitje. Zo’n personeelsuitje is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam.

Coaching opleidingen – coach in spe

Bij coaching opleidingen kunnen een-op- een gedaan worden of binnen een team. Allebei de vormen hebben voor- en nadelen. Het voordeel van een-op-een coaching is dat iemand intensief wordt getraind en de volledige aandacht krijgt van de trainer. Dit is bij coaching opleidingen in een groep niet zo. Het voordeel hiervan echter is dat een deelnemer feedback kan krijgen van de rest van de groep. Aan de feedback van de groep heeft iemand net zoveel als aan die van de trainer. Tijdens deze coaching opleidingen wordt ook wel gedaan aan teambuilding om de deelnemers dichter tot elkaar te laten komen. Dit is weer van positieve invloed op de training. Er wordt daarnaast gewerkt aan de presentatie van een coach in spe. Het is belangrijk dat een coach zelfverzekerd overkomt. Dat hij of zij weet wat er gedaan moet worden. De manier waarop een coach zich presenteert heeft namelijk grote invloed op een cliënt. Deze moet een positief gevoel krijgen van de coach. Alleen op deze manier kan de coach de ander helpen. Tijdens de coaching opleidingen wordt hier goed op gelet.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen







  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: