Trend Leiderschap

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Goed leiderschap is een nieuwe trend!

De managementtraining is erop gericht om nieuw leiderschap te ontdekken en bestaande leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Tijdens de training wordt de vraag gesteld wat goed leiderschap is en welke trend er zich nu afspeelt op management gebied. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie!

trend leiderschap

Het gaat om mensen

Het ‘nieuwe leiderschap’ is een onomkeerbare trend in de bedrijfswereld. Men wil terug naar de basis en overgaan van controle naar vertrouwen. Om een bedrijf te sturen richting succes is het ten eerste van belang om alles te kunnen halen uit het personeelsteam dat er in zit. Men moet effectief leiding kunnen geven, maar tegelijkertijd ook oog hebben voor het persoonlijke. De trend leiderschap vraagt om management skills waarbij men kennis heeft van de kwaliteiten van de medewerkers. Dit roept vragen op zoals; Hoe ga je met elkaar om? Hoe ben je in staat je team te motiveren? Je team te betrekken? En het ziekteverzuim laag te houden? De trend leiderschap gaat niet om procedures en processen, maar om mensen! Pijlers van de trend leiderschap zijn respect, vertrouwen en waardering. Men kan een bepaald principe centraal zetten: ‘Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.’ De trend leiderschap is een managementstijl waarbij men het beste uit mensen haalt en bijdraagt tot het succes van de organisatie. Het doortrekken van deze leiderschapsstijl houdt het team bij elkaar en zorgt ervoor dat mensen graag bij uw bedrijf werken of streven naar een functie binnen uw bedrijf.

Managementtraining

Deze trend leiderschap kan ontwikkeld worden door een managementtraining te volgen. Als leidinggevende moet men alle facetten van het leiderschap onder de knie hebben. Men wil zich ontwikkelen tot een motiverende en coachende manager die bijdraagt aan de efficiëntie van zijn personeelsteam. Op deze manier zal men zelf een actieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van de medewerkers. Om effectief leiding te kunnen geven moet men verschillende managementstijlen kunnen toepassen in verschillende situaties, voor een groep of één-op-één, of bij verschillende mensen, want een medewerkersteam is vaak erg divers op verschillende vlakken. In een managementtraining leert men deze verschillende leiderschapsstijlen kennen en beheersen. Op deze manier kan men de communicatie binnen het bedrijf en naar de medewerkers toe verbeteren. Personeel zal dit over het algemeen waarderen waardoor men een meer gemotiveerd, samenwerkend en succesvol team terug krijgt. Dit zal een positieve invloed hebben op de productiviteit van het bedrijf.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: