Verkooptraining Winkel

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Boek commercieel succes met de verkooptraining voor uw winkel!

Tijdens de verkooptraining leren uw medewerkers met welke technieken zij tot betere verkoopresultaten kunnen komen. Dit maakt de verkooptraining ideaal voor teams die in een winkel werkzaam zijn. Wilt u weten hoe uw team het beste uit zichzelf kan halen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de verkooptraining!

verkooptraining winkel

Geef uw team een training

Een verkooptraining winkel kan uitkomst bieden voor bedrijven met een eigen winkel, of die winkelpersoneel uitzenden. Het personeel en leidinggevenden van de winkelketen zullen er veel baat bij hebben. Een dergelijke training bestaat voor een groot deel uit communicatietraining, waarbij het winkelpersoneel geleerd wordt op een nette manier met het winkelpubliek te communiceren. Ook de communicatie tussen personeel onderling wordt besproken en samen wordt gezocht naar een manier om deze communicatie zo optimaal mogelijk te maken. Een verkooptraining winkel wordt in groepen gegeven, waardoor het meteen een leuke teambuilding activiteit kan zijn. Het personeel leert elkaar onderling kennen en kan meteen elkaars aanwezigheid gebruiken om communicatie te oefenen.

Interactie met klanten

Een groot deel van de uitstraling van een winkelketen en haar reputatie komt vanuit de medewerkers in de winkel. De interactie met klanten is daarbij van groot belang. Is er een prettig manier van omgaan met klanten dan zullen zij eerder geneigd zijn terug te komen en ook met goede woorden over de winkel spreken in hun sociale omgeving. Interactie met klanten bestaat niet alleen uit klantvriendelijkheid. Er kan aan personeel in een verkooptraining winkel ook aangeleerd worden om klanten niet te opdringerig te benaderen, dit kan juist als erg negatief worden ervaren. Ook de omgang met agressieve klanten kan ter sprake worden gebracht. Zo zijn er verschillende onderwerpen die aan bod kunnen komen in deze communicatietraining en dit maakt een verkooptraining winkel tot een aantrekkelijke cursus voor elke winkelketen.

Verkooptraining winkel nog te weinig toegepast

In praktijk wordt een verkooptraining winkel nog te weinig toegepast, terwijl er zoveel voordeel uit te halen is. Winkelketens zijn nog niet genoeg op de hoogte van deze training en komen bij de keuze voor een teambuilding uitje vaak tot een andere activiteit. Echter is een verkooptraining winkel niet alleen leerzaam maar ook erg leuk om met het team te ervaren. Binnen de training leer je elkaar echt beter kennen door op een bewuste manier met communicatie bezig te zijn. Zo zie je van collega’s hoe zij zich uiten en hoe zij reageren op anderen. Bovendien is hier voor winkelketens een groot voordeel te halen omdat in korte tijd een medewerker wordt opgeleid. Bij het aannemen van nieuwe werknemers hoeft het geen probleem meer te zijn als een werknemer geen of weinig ervaring heeft. Na de verkooptraining winkel zal hij/zij als een ervaren verkoper vol zelfvertrouwen in de winkel staan.

Het effect van verkooptraining winkel

Na de training zal de sfeer in de winkel zichtbaar verbeteren en zal er duidelijker en prettiger contact tussen medewerkers zijn. En niet alleen tussen medewerkers onderling, ook klanten zullen het verschil ervaren tussen getrainde of ongetrainde winkelmedewerkers. Zij zullen graag terugkomen naar uw winkel. Het personeel zal zelfverzekerder in de winkel staan en beter met onverwachte situaties om kunnen gaan. Dit leidt tot meer zelfstandig werk, wat een efficiëntere manier van werken is. Een leidinggevende houdt tijd over voor andere zaken. Er zal een goede mond tot mondreclame rond gaan en u zal merken dat andere ondernemers benieuwd zijn waar u uw medewerkers gevonden heeft.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: