Time Management Workshop

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Effectief werken met de time management workshop!

Voor de beste resultaten binnen een team is een goede planning essentieel. Veel teams weten echter niet goed hoe zij het meest effectief hun tijd kunnen indelen. Tijdens de time management workshop worden de deelnemers zich bewust van tijd en ruimte. Wilt u ook met het team efficiënt leren werken? Bekijk hier de time management workshop en vraag een vrijblijvende offerte aan!

time management workshop

Waarom een time management workshop belangrijk is

Bij bedrijven wordt er vandaag de dag steeds meer aandacht geschonken aan het effectief werken van de medewerkers. Bedrijven schenken hier meer aandacht aan omdat wanneer er effectiever gewerkt wordt, de productiviteit van een bedrijf om hoog gaat. Dit is tegenwoordig zeker interessant, omdat veel bedrijven al jaren last hebben van de crisis die gaande is. Wanneer de productiviteit van een bedrijf omhoog gaat is dit altijd gunstig, dit kan dus door het verhogen van de effectiviteit. De effectiviteit van medewerkers kan verhoogd worden wanneer ze hun beschikbare tijd goed indelen. Het goed in delen van je beschikbare tijd wordt ook wel time management genoemd. Medewerkers die aan time management doen hebben zichzelf soms verschillende technieken aangeleerd. Bijvoorbeeld door altijd een goede planning te maken, je taken op te schrijven, op een vast gedeelte van de dag je e-mails beantwoorden, etc. Deze en nog vele andere vormen van time management technieken kunnen worden geleerd tijdens een time management workshop. Bij een time management workshop kunnen medewerkers van een bedrijf samen met collega’s of met medewerkers van een ander bedrijf de verschillende technieken oefenen.

Time management workshop als bedrijfstraining

Een timemanagement workshop kan dus worden gebruikt als bedrijfstraining. Tijdens bedrijfstrainingen worden namelijk ook verschillende aspecten belicht en getraind. Een medewerker van een bedrijf kan bijvoorbeeld een reeks bedrijfstrainingen volgen om beter te worden in time management. Na de eerste bedrijfstraining kan er gekeken worden aan welke specifieke aspecten van time management verder moet worden gewerkt. Voor iedere medewerker kan er een specifiek plan worden opgesteld om zijn of haar eigenschapen te verbeteren. Uiteindelijk is het doel van het volgen van time management workshop als bedrijfstraining dat een medewerker effectiever wordt en beter in staat is om zijn tijd zelfstandig en op een juiste manier in te delen. Nadat medewerkers één bedrijfstraining of meerdere trainingen hebben gevolgd, merken zij vaak zelf ook al dat ze veel effectiever werken. Dit zorgt er ook voor dat ze meer plezier hebben in hun werk en minder snel overspannen zullen raken, time management heeft dus vele voordelen.

Timemanagement workshop als teambuilding

Een time management workshop kan als bedrijfstraining worden gedaan, maar het is tegelijkertijd ook een uitermate geschikte vorm van teambuilding. Een time management workshop is geschikt voor teambuilding wanneer deze plaatsvindt met collega’s. Door met collega’s een time management workshop te volgen leert iedereen tegelijkertijd zijn of haar time management capaciteiten te vergroten. Door het samen volgen van de time management workshop ontstaat er ook een betere band tussen de deelnemers in een training. Het ontstaan van een band, het zorgen van klik tussen de medewerkers is een belangrijk aspect van teambuilding. Bij teambuilding staan het creëren van een hecht teamverband namelijk centraal. Wanneer medewerkers hecht met elkaar zijn, verhoogt dit de sfeer in een bedrijf en dit zorgt vaak weer voor betere prestaties. Zo kan een time management workshop op verschillende manieren worden gebruikt en heeft het verschillende voordelen, zowel als bedrijfstraining als wel als vorm van teambuilding. Daarnaast zorgt een time management workshop er natuurlijk voor dat individuen binnen een bedrijf zich ook verder ontwikkelen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: