Wat wij doen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

wat wij doen

Train je Team

Train je Team is gespecialiseerd in teambuilding en bedrijfstrainingen gevormd door het samenbrengen van verschillende disciplines voor een optimaal resultaat. Onze trainers en coaches werken vanuit hun eigen disciplines waar vanuit ze de vertaalslag naar het trainen hebben gemaakt. Dit maakt trainjeteam.nl uniek. Zo wordt teambuilding muziek gegeven door een fluitiste van het conservatorium en de bedrijfstraining time-management door een sport en prestatie psycholoog. Trainjeteam.nl is een initiatief van Herman Otten.
Herman studeerde in 2008 af aan de acteursopleiding aan de HBO theaterschool in Utrecht. Na zijn afstuderen heeft hij, na het winnen van de publieksprijs op het Groninger cabaretfestival, veel gespeeld als cabaretier en is hij werkzaam voor film en televisie (GTST, de hel van ’63 en New Kids) en Radio 1.
Hiernaast is hij vast speldocent op het Nederlands musical instituut en regisseur op het Utrechts centrum voor de kunsten. Door zijn werk als acteerdocent en regisseur beseft hij dat trainingen en technieken uit de acteurswereld een vruchtbare bodem vormen voor een optimale groepsdynamiek, essentieel binnen het bedrijfsleven. Hierdoor verbetert de samenwerking en is er ruimte voor persoonlijke groei. Een noodzakelijk onderdeel voor een goed lopend team. Na trainingen te geven aan meerdere organisaties ontdekte hij dat de combinatie van verschillende trainingsdisciplines een effectieve methode is om de training een compleet en succesvol geheel te laten zijn.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: